IGOFIT webshop

Welkom op de webshop van IGOFIT. Je kan hier een proefles of workshop boeken, een online rittenkaart voor onze groepstrainingen of de IGOFIT supplementen aanschaffen.
Gratis proefles
NEO HEALTH producten
IGOFOOD
Voedingsupplementen

Gratis Proefles

Vul je gegevens online in en reserveer direct een gratis proefles in ons online rooster ! Er wordt voor deze proefles geen bedrag geïncasseerd.

0.00

View

NEO HEALTH ONYX

Meet Gewicht, Lichaamsvet, lichaamswater, Spiermassa, BMI, BMR(KCAL), Botmassa en Visceraal vet. Met behulp van Bluetooth upload de Body Composition Monitor naadloos alle metingen naar de IGOFITapp De IGOFIT app trackt alle metingen die worden gemaakt. Deze worden vervolgens in overzichtelijke lijsten en grafieken weergegeven. Hoge precisie sensoren meten in stappen van 0.2 lbs./0.1 kg De ITO laag zorgt voor een oppervlak met hoge sensitiviteit. Het geharde glas ondersteunt tot 400 lbs/180kg. 4.3" back-lit LCD beeldscherm met extra grote nummers. Slimme step-on technologie en auto shutdown. Werkt op 4 AA alkaline batterijen (niet inbegrepen). 1 jaar garantie

109.00

View

NEO HEALTH GO

Geeft je inzicht in je hartslag, live en na je training. Trackt verbrande calorieën, afgelegde afstand, uren geslapen, dagelijks doel, tijd actief en meer. Datum en tijd functie. Met behulp van Bluetooth upload de activity tracker naadloos alle metingen naar de IGOFIT app. De IGOFIT app trackt alle metingen die worden gemaakt. Deze worden vervolgens in overzichtelijke lijsten en grafieken weergegeven. 30 dagen geheugen. Lithium polymer batterij 0,91' OLED scherm.

109.00

View

IGOFOOD 10 weken voedingsbegeleiding

IGOFOOD geeft je een wekelijks voedingsadvies, inclusief boodschappenlijst, individueel afgestemd op jouw lichaam en situatie. Dat houdt in dat er wordt gekeken naar de energiebehoefte van jouw lichaam (op basis van jouw ruststofwisseling), naar de intensiteit van jouw werk én het aantal uren dat je sport. Een uniek gezond voedingsadvies voor jou op maat gemaakt! Meer info op www.igofit.nl/sub/igofood

269.00

View

IGOFIT Whey eiwit isolaat naturel

Whey Isolaat vanille 900 gr. Wei eiwit isolaat is het eiwit type dat het hoogst haalbare eiwitpercentage heeft. Wij laten onze eiwitten maken bij een Nederlandse producent die haar eiwitten verkrijgt van bronnen waar ook grote Nederlandse multinationals eiwitten halen voor o.a. babyvoeding. Hiervoor is door ons bewust gekozen om te de kwaliteit te waarborgen.

32.95

View

IGOFIT Omega 3 visolie capsules 90 st

Omega 3 - 1000 mg is een moleculair gedestilleerde visolie, rijk aan de meervoudige onverzadigde vetzuren EPA en DHA (omega-3) . Deze visvetzuren zijn goed voor het hart en de hersenen (bij een dagelijkse inname van 250 mg EPA en DHA).

13.99

View

IGOFIT Creatine monohydraat 500 gr

De resultaten van Creatine zijn alom bekend. Meer kracht, spieruithoudingsvermogen. Creatine is het meest bekende product onder fitness atleten. Inname van Creatine verhoogt de concentratie van Creatinefosfaat in de spieren, waardoor verzuring wordt uitgesteld. Bij consequente inname zal na 2 weken de concentratie Creatinefosfaat op het gewenste niveau zijn. Bij regelmatig gebruik zal dit niveau gehandhaafd blijven.

13.99

View

IGOFIT Multivitamines

Basis multi in het hogere segment. Bevat niet overdreven hoog gedoseerde vitaminen en mineralen. Toevoeging van een kruiden en groente complex zorgen voor een betere opname. In een vegetarische capsule en hierdoor ook geschikt voor vegetariers.

16.99

View

Fit Green Protein chocolade

Fit Green Protein is een premium eiwitbron met een compleet aminozuurprofiel. Eiwitten (aminozuren) zijn de bouwstenen van onze spieren en dragen bij aan de instandhouding van spiermassa. Ze bevorderen het spierherstel en de spieropbouw na het sporten of na een training. Compleet en uitgebalanceerd aminozuurprofiel

39.90

View

Fit Green Protein vanille

Fit Green Protein is een premium eiwitbron met een compleet aminozuurprofiel. Eiwitten (aminozuren) zijn de bouwstenen van onze spieren en dragen bij aan de instandhouding van spiermassa. Ze bevorderen het spierherstel en de spieropbouw na het sporten of na een training. Compleet en uitgebalanceerd aminozuurprofiel

39.90

View
Loading, please wait...
Loading, please wait...
Saving......
Saving......